Om lite av varje

Med anledning av turbulensen inom vissa partier så vill jag vara tydligt med att jag har fullt förtroende för Stefan Löfven!

Varit mycket diskussioner om arenan senaste dagarna.

Här är en artikel där jag beskriver läget:

http://www.barometern.se/debatt/bra-for-kalmar-och-for-kff/

Snart på g ut till Moskogen där jag ska vara med och ta spadtag för KSRRs nya anläggning. Vilken vinst för kommuninvånarna att vi har detta kommunalförbund! Genom att samarbeta kan vi ligga i framkant både med teknisk utveckling och miljöarbetet. Dessutom har inte taxorna höjts på flera år. Om vi skulle kört detta varje kommun för sig så hade vi inte varit där vi är idag!

I eftermiddag är det en del möten med byggföretag som vill satsa i vår kommun.

Ikväll invigning av Dans SM som pågår hela helgen. Spinnrockarna ska ha all heder för allt det arbete som man lagt ned på detta. Drar fantastiskt mycket människor till vår stad en hel helg.

Imorgon fotboll med barnen hela dagen med ett avbrott för invigning av Kalmar Golfklubbs nya hus. Denna klubb har en fantastisk barn och ungdomsverksamhet och drar varje år massor av människor till Kalmar. De har i egen regi gjort denna investering men fått ungefär hälften i investeringsbidrag från kommunen. En mycket bra satsning som vi kommer att ha stor glädje av de kommande 40-50 åren!

Efter presskonferenser med mera under gårdagen så tog jag på mig löparskorna och sprang Möreleden ned runt Ekenäs. Efter en sån runda i sagolik natur så är man totalt återställd och fylld med energi. Har blivit lite bättre på att springa senaste tiden. Hoppas jag kan hålla i det.  Stress och trötthet ersätts av ny energi. Kroppen är fantastisk om man vårdar den!

Trevlig helg!