Lite av varje

Många av kompisarna jagar nu älg. Hade gärna hunnit med men tiden finns helt enkelt inte. Tyvärr.

Det var en väldigt tjafsig partiledardebatt under söndagskvällen. Jag är naturligtvis partiskt men det kändes som att både Annie Lööf och Anna Kinberg Batra i förväg hade bestämt sig för att avbryta Stefan Löfvén. Sannolikt för att göra honom irriterad och ur balans.

Om SVT och andra medier ska fortsätta ha partiledardebatter och någon ska titta på dem så tror jag programledarna måste markera mot just detta. Alternativt så kör man en debatt mellan bara statsministern och oppositionsledaren. Lägg den i Kalmar! Här har Palme och Fälldin debatterat en gång i tiden.

Tempot är som vanligt väldigt högt. Förra veckan bara rasslade på med kommunstyrelse och företagsbesök på framgångsrika Comenius. SKL och andra möten i Stockholm, frukostmöte med 130 företagare om vårt arbete med att förbättra vårt företagsklimat. Med mera.

I lördags var hela familjen med på Världens Barn loppet. Riktigt trevligt även om vädret inte var med oss. På söndagen var det uppträde med barnkören i Ljungby kyrka och nu är det måndag igen.

Majoritetsmöte hela dagen och har nu precis avslutat en intervju med SVT om att det var 10 år sedan Fanerdun kom till Kalmar. Jag lutade mig mot den revisionsrapport som Öhrlings gjorde som visade att Kalmar kommun gjorde det en kommun skulle göra i detta läge. Blev en riktigt lång intervju med ganska många kritiska frågor. Får se hur det blir.

Ikväll möte med partiet och imorgon arbetsutskott och planutskott. Ska sedan till Jönköping för att tillsammans med Växjö och Karlskrona träffa Trafikverkets generaldirektör och prata om behovet av investeringar i Sydöstra Sverige.

Efter det Stockholm. Möte med Svenskt Vatten och bostadsminister Peter Erikssons statssekreterare. Efter det möte med Parlamentariska landsbygdskommittén som nu börjar gå in på upploppet i arbetet. Vi har nu drygt tre månader kvar på vårt uppdrag att leverera ”En sammanhållen politik för Sveriges landsbygder”.

Det är inte svårt att fylla kalendern. Den är sprängfull och det gör bland annat att jag ibland inte ens hinner skriva på den här bloggen.

Känner just nu ett behov av att få någon dag som är helt blank. Hoppas det blir så till helgen!!