Löfven besök. Igen

Har varit ute och knackat dörr varje dag de senaste dagarna. Det är fantastiskt roliga och härliga möten. Igår var jag i Ljusstaden tillsammans med förre finansministern Pär Nuder. Av samtalen att döma så kommer det gå riktigt bra i valet.

Men! Det är på valdagen det gäller, fram tills dess är det 0-0!

Besöket i Kalmar var Pärs enda inhopp i valrörelsen. Det blev också besök på Stagneliusskolan, CIS och Kalmar Science park. Många spännande företag finns på inkubatorn nu!

Vi hann också med lite intervjuer och några enskilda uppskattade samtal med några av Kalmars näringslivsprofiler.

På kvällen käkade vi en middag hemma i Bjursnäs. En bit in på kvällen kom partiordförande Löfven förbi. Blev ett uppsluppet och avslappnat samtal med lite käk. Varken mer eller mindre.

Nu har  vi precis varit och besökt ett av Kalmars mest framgångsrika företag, Electra. VDn Annelie Sjöstedt visade företaget med bravur, som vanligt. Efter det samtal med all personal. Vid besöket anslöt också Magdalena Andersson och Margot Wallström.

Riktigt kul att få hit hela gänget. Det är tredje gången Stefan Löfven är i Kalmar och andra gången Magdalena Andersson är här. Detta under en ganska kort period. Under samma period har varken Reinfeldt eller Borg synts till i trakterna. Säger en hel del om intresset för vår del av landet!