Mätning och lite till

Så här i valrörelsen är ingen dag den andra lik.

Imorse vaknade jag som vanligt runt fem (ja, jag är en riktigt morgon-människa). Började läsa lite nyheter på telefonen och gick sedan ut till brevlådan och hämtade tidningarna.

Naturligtvis var jag nyfiken på Barometerns mätning för riksdagsvalet i Kalmar län. Jag och sambon skrev igår en liten lapp där vi gissade på opinionen. Jag låg närmast!

Mätningens resultat var ganska väntade även om jag tror det är vanskligt att mäta första veckan i augusti. Det är helt enkelt svårt att få tag i folk när det är semestertider. Om jag skulle gissa så tror jag ärligt att både M och S är aningen underskattade medan C och SD är aningen överskattade i denna mätning. Den som lever får se.

Under förmiddagen möttes jag och Christina Fosnes i en webb-två duell som gjordes av Barometern. Duell och duell, tycker nog det mest blev ett kort och trevligt samtal.

Efter var på Alpache och mötte arbetslösa Kalmarbor. Denna typ av samtal om politik och livet gillar jag.

Sedan Jordbroporten där partiet satt upp ett tält. Fick till och med skriva autograf på en av mina broschyrer. I övrigt bra och trevliga samtal. Märks att valrörelsen börjat tuffa igång.

Ikväll blir det Bjursnäs och barnens olika aktiviteter.

Pappa är man oavsett om det är valrörelse eller ej.