Ny design & Göran Persson

Bloggen har nu fått en ny och fräsch design.

Jag har blivit några år äldre och det bör väl också återspeglas i bilder och annat på bloggen. Jag tycker man sett alldeles för många exempel på människor som i sin iver av fåfänga använder ungdomsbilder av sig själva.

Jag rekommenderar konstnären Jan Prinz fantastiskt häftiga teckning på mig under fliken”Om Johan”.

Sedan jag började blogga för några år sedan så har det blivit 750 inlägg. Det blir till stor nytta när man på ålderns höst ska berätta för barn och barnbarn vad man ägnat en del av sitt liv åt.

Igår jag och kommunalrådskollegorna Bertil Dahl och Anders Andersson på Skogsrået och träffade hemtjänsten. Med på besöket var också nämndens ordförande Steve Sjögren. I brukarundersökningar får Skogsrået genomgående höga betyg. Det blev ett bra samtal om äldre och villkoren för medarbetarna i hemtjänsten.

Nu är det snart bolagsstämma med Destination Kalmar och Kalmar Öland Airport. Två bolag som gör ett fantastiska insatser för att utveckla Kalmar.

I eftermiddag blir det Stockholm och Sveriges kommuner & landsting. Gruppmöten och beredningar. På torsdagskvällen träffar jag ett nätverk av kommunalråd från hela landet, av helt olika kulörer. Brukar bli bra samtal.

På fredag är jag medföljande kavaljer till min sambo som blivit inbjuden till Sverigemiddag på Stockholms slott.

Läst på Twitter:

”Ser du dina får rivas är Stockholm väldigt långt borta, då är Naturskyddsföreningen väldigt verklighetsfrämmande.” Land Lantbruk intervjuar förre statsministern Göran Persson.