Lite av varje

Haft en intensiv men rolig helg. Fullt fart i Bjursnäs när revyn hade premiär.

Precis kommit tillbaka från en fotografering. Partiet har gjort bedömningen att bland annat bilderna till denna blogg behöver uppdateras. Det är väl bara konstatera att även jag blir äldre och nu med stormsteg närmar mig 40-års strecket.

Missade debatten mellan Löfven och Reinfeldt igår men av rapporterna och opinionsmätningarna att döma så vann Löfven rejält. Måste betraktas som ganska unikt. En sittande statsminister brukar nästan per automatik vinna denna typ av debatter.

I lördags hade vi årsmöte med S i Kalmar. Det var fullsmockat med både gamla och nya medlemmar ute på pumpen. Stämningen var väldigt god. Valsedeln för både kommunen och landstinget beslutades och partiet fick en ny ordförande i Roger Holmberg. Vi har en väldigt bra fullmäktigelista med 70 namn. Många av dem är helt nya, åldrarna varierar också. Ska bli kul att få Dzenita Abazza som kollega i stadshuset.

Det är intressant att ta del av medias skildringar. Om ett parti som i förra valet fick 46 procent av rösterna har årsmöte och tar valsedeln så blir det en notis.

Om betydligt mindre partier har årsmöten eller stämmor så blir det helsidor. Skillnaden i rapportering beror naturligtvis på att vi till skillnad från andra inte har inbördeskrig.

Äntligen vaknar nu också handeln till och kör kampanjer för Svenskt kött

http://www.atl.nu/lantbruk/storkampanj-f-r-svenskt-grisk-tt

Här kommer en riktig härlig nyhet för hösten. Direktflyg till vackra Sicilien

http://www.mynewsdesk.com/se/kaab/pressreleases/kalmar-faar-charter-till-sicilien-971214