Mycket bra besked!

Äntligen är jag tillbaka i Stadshuset efter att ha legat pall i nästan en vecka. Halsont och hostattacker som framförallt kommer om nätterna. Det är bara gilla läget och ta det lugnt men jag blir så vansinnigt rastlös efter ett par dagar. De enda som uppskattat detta tillstånd är våra tre katter. De har njutit stort av att göra mig sällskap i soffan.

Igår kväll hade samtliga partidistrikt en telefonkonferens med partiledningen där man gick igenom den debattartikel som idag publiceras på DN-debatt.

http://www.dn.se/debatt/vinner-vi-ar-vi-beredda-att-regera-over-blockgransen/ 

På telefonkonferensen var uppställningen fullständigt total för den linje som nu läggs fast. Det handlar om att S ska gå till val på ett eget valamanifest. Att vi vill ha en S-ledd regering och att vi i ett oklart parlamentariskt läge är beredd att bryta blockpolitiken. Hörde på radion igår att Stefan Löfven använde samma uttryck som jag brukar göra när det gäller blockpolitiken, nämligen att den är fördummande.

Med detta så kan vi lägga en pseudo-diskussion om förmodade valresultat bakom oss och istället fokusera på politikens innehåll. Det är jag övertygad om att väljarna kommer uppskatta. Det kommer med stor sannolikhet också innebära att SD successivt kommer tryckas tillbaka i opinionen.

Nu ska jag försöka komma ikapp med mail och telefonsamtal.

Ikväll blir det boxningsgala i Kalmar sporthall. Riktigt kul att det blir fullsatt!