Lite blandat

Ett fantastiskt stort TACK till Tobias Borger och hela gänget bakom Ironman Kalmar.

TACK till alla 1600 volontärer.

 TACK till alla fantastiska idrottare från hela världen som kom till Kalmar för att tävla.

 TACK till alla som hejade och följde träningen, ni satte Kalmar på kartan igen. Vår stad är numera känd som staden där publiken bär hela tävlingen. Alla tävlande som jag pratat med under helgen var mer än nöjda med publikstödet.

Vi gjorde det igen kan man säga. Också under fotbolls EM satte vi i Kalmar publikrekord, inte en gång utan två.

Till nästa  år får vi tänka till för att fortsätta göra Ironman i Kalmar till något exceptionellt. Vi kommer aldrig kunna tävla i mest resurser, däremot kan vi defintivt tävla i värdskap. Det saknas inte idéer..

Jag har under helgen fått frågan om det inte är läge för mig att köra en Ironman nästa år. Jag måste erkänna att det är en lockande tanke men realistiskt så finns det inte en chans. För det första så är jag för dålig på simning, för det andra skulle jag inte hinna träna så mycket som behövs.

Däremot kommer jag fortsätta springa och har redan börjat fundera över lopp som körs under nästa år. Det är en bra sporre för att hålla igång träningen när vintern kommer. Idag blev det en löprunda nere runt vackra Ekenäs.

En som inte heller kommer köra en Ironman är kollegan i Växjö Bo Frank som var med under Ironman. Han och jag hade också förmånen att få åka med varsin motorcykel runt hela banan. Oj vad imponerad man blir av den folkfest som är utmed hela sträckan.

Här är en länk till Bo Franks blogg där han skriver om Ironman i Kalmar och dessutom förutspår att KFF kommer slå Öster när det är derby om någon månad…

http://bofranksdagbok.blogspot.se/

Roligt att också nationell media vaknat till och faktiskt sände ett långt reportage om Ironman i Rapport. Här är länken:

http://www.svtplay.se/video/1378900/17-8-19-30

Hade tänkt att se KFF möta Malmö FF  men efter att ha varit borta varje kväll senaste veckan så vann hushållsplikterna. Jag klagar inte. Känns ganska okej att ta sig an strykberget med sportradion som vän.

För övrigt så ogillar jag skarpt att bli smygfotad! Den här gången var det Östran, andra gånger har det varit andra. Jag tycker helt enkelt att det är lågt!