Berga, Borgholm och SD

Riktigt roligt att läsa om den lyckade lördagskvällen i Berga Centrum. Svenska kyrkan genomförde en ljusfest för att manifestera allt positivt som hänt i området sedan den förödande branden förra året.

Var under söndagen och besökte socialdemokraterna i Borgholm som ordnade tidig valupptakt. Cirka 35 personer var på plats. Riktigt roligt att det var väldigt många nya och hungriga medlemmar på plats. Känns alltmer som att socialdemokraterna i Borgholm under Ilko Corkovics ledning kommer att leda kommunen efter nästa val.

Läser alla avslöjanden om Sverigedemokraterna. Måste erkänna att jag inte är ett dugg förvånad. Expressens reporter Niklas Svensson fångade det ganska bra i ett citat från Sverigedemokraten Johnny Skalin: ”Olyckligt att de betedde sig olämpligt offentligt”.

Med andra ord så är det inga bekymmer att vara rasist eller våldsverkare så länge det inte filmas. Sanslöst!

Samma man befodrades idag till ny ekonomisk politisk talesperson.

I länken nedan kan ni läsa om partiledaren Jimmy Åkessons syn på Zlatan.

http://www.expressen.se/nyheter/orrenius-sds-extremism-syns-i-deras-syn-pa-svenskhet/

Det är befriande att partiet och dess företrädare nu granskas. Jag är övertygad om att det kommer mer.