Samarbete för kommunens bästa

I Västervik precis som andra kommuner är det oerhört viktigt med brett samarbete för kommunens bästa.

En av Västerviks ledande moderater Malin Sjölander skriver följande på sin blogg:

” Utmaningen, ja den ligger i att orka vara optimist när det blåser kallt och tiderna är svåra. Utmaningen ligger även i att få med sig människor, den stora massan. Ska man få en kommun att bli en vinnare måste i princip alla vara med på det tåget, alla måste tro på idén om att den här kommunen ska bli den bästa! Visst, man kommer att stöta på hinder såsom tröga regelverk, tröga byråkrater, jantemänniskor och annat elände. Betrakta dessa som fartgupp, vägen är utstakad!

Jag känner att min egen hemkommun, Västervik, är på god väg. Väldigt många aktörer är optimister och har vinnarskalle. Nu ska vi bara omvända de andra! Nu är det bara att köra!”

Klokt och insiktsfullt!