Gott & blandat

Oj vad intensiva veckorna är just nu. Det är möten och åter möten. Riktigt roligt men det innebär också långa arbetsdagar. Imorse var det återigen företagsbesök, denna gång på Westholms Glasstudio. Riktigt roligt att få se och uppleva en entreprenörs vardag.

På lunchen idag hade vi bjudit in ett antal företagsledare för en dialog om hur Kalmar ska bli mer attraktivt. Var trevliga timmar och riktigt god soppa!

Nu ikväll är det utvecklingsdialog i vackra Halltorp. Det ser jag fram emot. Halltorp är en av Kalmars pärlor med stor potential. Nu gäller det att få igång utvecklingsarbetet. Kommunen ska göra vad vi kan men invånarna i samhället måste också kavla upp armarna.

Den här veckan genomförs den årliga ”Seniorveckan”. Programmet är väldigt späckat och intressant. Det är allt från bostadsfrågor och hälsovård till frivilliginsatser.

Idag presenterade mitt parti på nationell nivå en offensiv när det gäller ungdomsarbetslösheten. Kontrasten mot regeringens passivitet blir ganska slående. Läs mer nedan:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/s-forslag-om-utbildningskontrakt_7107673.svd