Härskarteknik och Kriskommission

Noterar med intresse att jag på en fp-blogg anklagas för ”härskarteknik” på grund av att jag gick i svaromål mot Inger Hilmansson när hon på kommunstyrelsen fortsatte sin envisa kamp mot Kalmars nya arena. Vid nåt annat tillfälle har jag valt att inte svara och då har det också varit ett bevis på härskarteknik… Slutsats: Oavsett hur man agerar så är folkpartisterna, enligt dem själva, offer för en konspiration.

Väljarna såg det uppenbarligen inte på samma sätt.  För andra valet i rad backade folkpartiet. På två val har man gått från 10.2 procent till 5.7. Nästan en halvering. Om jag skriver vem som lett partiet under denna tid så anklagas jag nog återigen för härskarteknik så det avstår jag ifrån.

Nu ska jag snart besöka 3A på Vasaskolan. Före jul skrev de ett brev om bland annat konstgräs och skolmat. Ska bli kul att möta dem!

Efter det åker jag till Stockholm för möte med Kriskommissionen under tre dagar. Vi kommer vara på Rönneberga och varva föresläsningar med egna överläggningar. Intresset är stort vilket naturligtvis är roligt. Förhoppningsvis så är dessa dagar en del i en ”nystart” för socialdemokratin.