Bodström på arenan & sura miner

Har precis varit och besök byggnationen av Guldfågeln Arena tillsammans med Thomas Bodström. Alarmstreet media hade till vår stora glädje med sig en fotboll som vi kunde leka lite med. Det är väl första och enda gången man får lira fotboll på den gräsmattan. Hur eller hur så var det kul.

I förmiddags var det besök på ett annat bygge, nämligen länssjukhuset. På båda arbetsplatserna var det bra samtal med byggfolket. Många gav uttryck för hur positivt det var på byggsidan i Kalmar vilket naturligtvis glädjer.

Under dagen har jag också noterat sura miner hos Kalmars borgerlighet för att vi med konkreta förslag, senast Kalmar havsbad, berättar hur vi socialdemokrater vill att Kalmar ska närma sig vattnet för att på det sättet göra Kalmar än mer attraktivt.

Hur vore det att sluta sura och komma med något eget någon gång?