Viktiga matcher

Det är mycket debatter och fokus på valet just nu. Det är fantastiskt roligt även om det är slitsamt. Kom precis från en trevlig debatt på Falkenbergsskolan. De övriga var från respektive ungdomsförbund så man kände sig inte direkt ung.

Igår var det debatt i Lindsdal och dörrknackning i Hagby och Vassmolösa. Av alla de saker som sker i en valrörelse uppskattar jag dörrknackningen mest. Här blir det direktkontakt och diskussion på ett bra sätt. Av de reaktioner som jag fått så är det en ömsesidig upplevelse. Sedan finns det naturligtvis ett fåtal som inte vill ha någon kontakt överhuvudtaget och då är det bara att vända.

Ikväll spelas två viktiga matcher. Den ena, förmatchen mellan de röda och blå lagen 18.15 är väl mer viktig psykologiskt. Den andra matchen mellan KFF och Brommapojkarna är viktig poängmässigt. Jag kan bara i likhet med Berra Svedjenäs uppmana folk att gå på matchen och visa stöd även om det har blåst lite motvind på sistone.

Idag har jag också givit en intervju till Barometern om hur vi kan öka livsmedelsproduktionen i vår del av landet. Mer om det får ni läsa i tidningen imorgon.

Snart träffar jag och Lasse Johansson IFK Kalmar för att ta del av deras behov av upprustning på Gröndal.