Dubbelt rött på magiskt Fredriksskans

Ikväll blev det en efterlängtad röd dubbel-seger på Fredriksskans. Vi slog de borgerliga partierna med 3-2. En tämligen jämn match med mycket kämpa från båda lagen. Kan dock konstatera att vi inte ska vara lika snälla om fyra år. Jag tänker på det faktum att vi använde Lasse Johansson som coach istället för spelare. Från moderat håll var det mycket tjat om att det hade varit orättvist annars.. Väl på planen inser jag att de har plockat ihop ett lag som med några undantag knappast kan sägas vara aktiva politiker. Hur eller hur: Vi vann!

Den andra segern var trots allt viktigare. Det var ett helt annat lag som ikväll klev ut på a-planen. Fullt av glöd och jävlar anamma. Så vill vi se KFF resten av säsongen. Att det dessutom blivit fart på sektion E gjorde nästan kvällen magisk (starkt ord men sådana fotbollskvällar kommer ibland). Henrik Rydström blev välförtjänt matchens lirare med konkurrens av både Erik Israelsson och Daniel Sobralense. Att Etrit Berisha fick hålla nollan var också viktigt.

Nu håller vi tummarna för en tre poängare mot Gais också. Då vågar jag nästan säga att kontraktet är säkrat.