Service center och Max

Har precis varit och lämnat en blomma till Kalmars nya servicecenter. Det är Försäkringskassan, Premiepensionsmyndigheten och Skatteverket som gått ihop och bildat en gemensam kundtjänst i gamla polishuset. Effektivare användning av skattebetalarnas pengar och bättre öppettider för medborgarna. Verkligen en vinna vinna lösning.

Nu börjar laget formera sig inför måndagens match mot de borgerliga partierna. Det blir matchstart klockan 18.00 på Fredriksskans. Lasse Johansson kommer att få pröva på coach-rollen mot bakgrund av att han är för bra på planen. Själv kommer jag spela som libero.

Igårkväll var vi återigen och knackade dörr. Om man ska döma av de samtal vi hade så stämmer inte opinionsmätningarna. Det var nästan enbart medvind och heja-rop.

Från fönstret i stadshuset ser jag hur hamburgerkedjan Max bjuder på käk och drar igång rekryteringen av nya medarbetare till sin restaurang som öppnar på Trädgårdsgatan i oktober.