Debatt & Fotboll

Varit en fullspäckad lördag. Först en debatt mellan partierna som arrangerades av Svenska Kyrkan i Norrliden. Det framkom väl inget nytt men jag kan inte låta bli att slås av hur de borgerliga partiföreträdarna är positiva till satsningar inom i princip varje område för att i nästa andetag plädera för sänkta skatter. 

Därefter invigde jag den nya helt fantastiska lekplatsen på Skällby. Den inbjuder verkligen till lek vilket syntes på alla barn som var på plats.

Efter lunch bar det iväg till Borgholm där jag gästspelare i fotbollsmatchen mellan de rödgröna och alliansen. Vi vann med 10-2. Jag trodde nog inte direkt på seger när jag satt i bilen eftersom jag hade läst att Jonny Erlandsson skulle vara med men det var inte den gamle KFF-spelaren som kom utan en helt annan person. Hur eller hur så var dagens hjälte Ilko Corkovic, han är vår kommunalrådskandidat och gjorde huvuddelen av målen. Jag koncentrerade mig på min gamle position som mittback. Det vill säga rensa, försvara och slå passningar uppåt. Jag tror det kommer gå bra för Ilko i valet. Jag hör många vittna om hans kompetens även utanför fotbollsplanen.