Donation som hamnar i nya arenan

Har precis varit och tagit emot en donation vilket man inte direkt gör varje dag. Det är samlaren Ulf Haegermark som donerar hela sin samling av gul Höganäskeramik till Kalmar kommun. Det är en av landets absolut mest kompletta samlingar. Han donerar nu detta till Kalmar kommun och vill att hela samlingen ska visas upp på Guldfågeln Arena.

Med på träffen med donatorn var också Ronny Nilsson och Johnny Petersson från Kalmar FF som redan hade platsen klar. Det blir en glasvägg mellan loungen och själva restaurangen.

Jag tycker det är fantastiskt roligt att Kalmarbor som Ulf Haegermark på det här sättet ser till att samlingen bevaras intakt samtidigt som han också bidrar till den konstnärliga utsmyckningen av vår nya arena.

Snart ska jag åka till Högsby för att delta i en Webb-tv diskussion med Mörbylångas kommunalråd Kent Ingvarsson under ledning av Barometerns förre politiska chefredaktör Per Dahl.

Väl tillbaka i Kalmar blir det återigen en kväll med dörrknackning.