Majo Bygg och Barometern

Vi hade en fantastisk Stadsfest de gångna dagarna. Jag tror denna typ av arrangemang är väldigt uppskattade av både Kalmarbor och besökare. På lördagen var jag återigen inne för att ta emot pengarna som kom från försäljningen av friggeboden som Majo-Bygg producerade. Idag kom det ett brev från företaget där de bland annat skriver:

” Pengarna vill vi överlämna till kalmar kommun både som ett tecken på att vi tycker att ni har gjort ett bra jobb med kommunen och staden men också som en vink till andra företag” 

Det är bara att tacka och buga. Min förhoppning är att dessa medel ska vara en liten men god grundplåt till en ny lång brygga i Kalmarsundsparken med vy mot slottet och Kalmarsund. Under måndagen skickade jag ett stort TACK till alla som kämpat och slitit med att genomföra Stadsfesten. Det gör sig definitivt inte av sig själv.

Idag har det varit VU-möte med partistriktet på Corallen i Oskarshamn. God stämning och mycket på gång. Väl hemma i stadshuset var det sedvanlig KSAU beredning med oppositionsrådet Malin Petersson och komunchefen. 

Av reaktionerna att döma så gick Barometerns ledarsida långt över gränsen med sin ledare idag. Jag lovar för min del att INTE ägna mig åt personangrepp eller att desperat angripa andra partier. Istället kommer det vara fullt fokus på egna förslag om hur Kalmar kan fortsätta framåt.

Långsiktigt vinner både Kalmar och politiken på det.