Den moderata arbetslinjen…

Det har ju brutit ut en rejäl diskussion om Fredrik Reinfleldts pressekreterare Edvard Unsgaard det senaste dygnet. Många har upprörts över inlägget om avföringen och den städinsats som följde. Andra har uttryckt att man absolut inte förstår diskussionen.

Jag för min del tycker det är tämligen nedlåtande. Testa och byt ordet invandrare eller ryska mot neger eller jude så blir det ganska tydligt.

Att sedan koppla detta till arbetslinjen får väl varenda moderat kampanjmakare att bryta samman…

Edvard Unsgaard; tycker invandrare och invandrarföretagare är otroliga. Någon idiot hade i natt gjort det lite större behovet i vårt trapphus (och lagt sin halsduk där…). Jag ringde vårt städbolag som drivs av invandrare som på en halvtimme skickade över en ryska som städade och sanerade trappen. Det är arbetslinjen det, att på en halvtimme en söndag få fram en duktig städerska som gör ett fantastiskt jobb!