Bra media om Rekryteringsdagen

Idag slog Barometern upp www.5000jobb.se på ett alldeles lysande sätt. Det är något som vi i Destination Kalmar har jobbat med en längre tid. Det handlar om att ordna kanske Sveriges största rekryteringsdag för alla sommarjobb inom handel och besöknäring i hela regionen.

Den går av stapeln den 28 februari 2010 och hålls på Kalmarsalen. Man räknar med att under denna dag kunna förmedla cirka 5000 jobb till ungdomar.

Denna dag ska ses tillsammans med alla andra åtgärder som kommunen sätter in för att fortsatt pressa tillbaka ungdomsarbetslösheten. Vi ligger redan lägst bland jämförelsekommunerna och klart lägre än riket. Med denna dag och mycket annat som görs ska vi se till att Kalmar fortsätter ligga väldigt bra till när det gäller både den totala arbetslösheten och ungdomsarbetslösheten.