Kalmar lantmän skapar reseanledning till Kalmar

Idag hade jag den stora glädjen att få inviga ytterligare en attraktion och reseanledning i Kalmar. Jag talar om Kalmar Lantmäns satsning på en jaktbutik. Med hjälp av en oladdad hagelpatron sköt jag ett salut vid invigningen. En del av deltagarna såg säkert likheter med Saddam Hussein som då och då sköt med gevär på detta sätt. 

Jag är glad över att vi har ett självständigt Kalmar lantmän som det går bra för. I augusti gick man ut med nyheten om en ny foderfabrik för upp till en halvmiljard och nu satsar man på en jaktbutik. Jag är alldeles övertygad om att satsningen kommer att slå väl ut. Jag är själv jägare och har sett hur mycket folk som lockas till Halländska Hyltebruk och Hylte lantmän, detta just på grund av utbudet i jaktbutiken.

Med detta så får människor ytterligare en reseanledning till Kalmar, vid sidan av det utbud som redan finns inom handel och upplevelser.