Kanon satsning av Kalmar golfklubb

Jag avrundade en fantastisk stadsfest med att idag överlämna en tavla till Kalmar golfklubb som invigde sin renovering av de gamla banorna. Ledningen i klubben med VD Jimmy Gröhn och ordföranden Kjell Axelsson har verkligen gjort ett kanonjobb för att landa denna satsning.

Golfbanan i Kalmar är en av landets bästa och det här innebär att man kan bli ännu mer attraktiv. Det i sin tur är kanon för både Kalmar och regionen, alla som åker till Kalmar för att spela ska äta och bo någonstans och då skapas det ringar på vattnet för mycket mer än bara golfen och de dryga tjugotalet anställda på banan.

Alla vi som inte spelar golf, än, har därför anledning att lyfta på hatten och TACKA för ytterligare en investering som skapar intresse och reseanledningar till Kalmar.