Hilmansson och sanningen

"Mona Sahlin var under gårdagen i Kalmar, men inte såg vi Johan Persson vid hennes sida denna gången. Förra gången hon var här solade sig båda i "glansen" av den andra och jag undrar vem som inte ville synas med vem den här gången?"

Citat från kommunalrådet Inger Hilmanssons blogg

Egentligen borde jag ju inte bry mig om vad hon skriver men jag ska ändå göra det på grund av att det fasktiskt är ganska avslöjande för Hilmanssons sätt att arbeta.

Fakta är att jag under Mona Sahlins Kalmarbesök deltog i tre olika aktiviteter med henne. Bland annat ett studiebesök på Apoteket som jag har refererat här på denna blogg.

Symptomatiskt för Inger Hilmanssons politiska stil är att slänga ur sig antydningar och beskyllningar till höger och vänster. Om det är sant tycks inte spela någon roll…

I längden tror jag att politiken i allmänhet förlorar på det sättet att arbeta. Gärna en tuff debatt men det man säger bör väl ändå vara sakligt och korrekt. Särskilt om man skriver om andra människor.