Hoppfullt om KFF även i år

Jag såg matchen mellan Kalmar FF och IFK Göteborg förra lördagen. Satt före matchen i ett kort samtal med IFKs klubbchef Håkan Mild som meddelade att laget skulle gå för fullt, att man hade full uppställning. Jag tänkte då i mitt stilla sinne att detta kommer bli tufft för FF, särskilt mot bakgrund av att flera nyckelspelare var skadade.

Efter en trevande inledning tog dock FF över alltmer och gjorde i sin helhet en riktigt bra match, bland annat med två ribbskott. Om nu IFK Göteborg bedöms vinna allsvenskan i år så känner jag mig hoppfull om Kalmars möjligheter att vara med och fightas.

Igår kom sedan beskedet om att man hittat en tung forward i Leandro Rodrigues.

Kolla gärna länken nedan så kan ni själva göra en bedömning av honom i action:

http://www.youtube.com/watch?v=FM2iE6OlF2o