Åke Andersson ny VD

Idag har vi haft styrelsemöte med Destination Kalmar och då beslutat att anställa nuvarande platschefen Åke Andersson som VD i bolaget. Han efterträder Gustaf Öholm som varit VD på tjugo procent, samtidigt har han varit VD på Ölands Turist AB och projektledare för www.visitse.se Gustaf har haft en orimlig arbetsituation och har därför begärt att få bli entledigad som VD i Destination Kalmar.

Jag tror Åke blir en mycket bra VD. Arbetet i Destination Kalmar går verkligen framåt. Det är mer evenemang och mer aktiviteter för varje år. Snart kommer vi att presentera ett riktigt späckat sommarprogram med allt från RIX FM och Svensson, Svensson till musik på Larmtorget och Barnens Kalmar slott. 

Imorgon kommer också alla hushåll i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län att få det första numret av Jenny. Ett magasin om Kalmar som boende och upplevelseort. Totalt ska det ut fyra nummer det här året. Det är första gången som vi samlar ihop vår marknadsföring i en produkt och når så många hushåll. Detta till en lägre kostnad än förut.