Stort grattis till Håkan Juholt & partiet!

Så blev det nu klart att Håkan Juholt blir ny partisekreterare för socialdemokraterna. Jag har känt Håkan i cirkus tjugo år och vet vad han går för. Det är ett alldeles utmärkt val och innebär en möjlighet till ytterligare tändning av en redan laddad socialdemokrati.

Dessutom är det naturligtvis väldigt roligt för Kalmar län. I den förra regeringen hade vi två statsråd från länet. Nu får en person från Kalmar län den näst högsta posten inom socialdemokraterna. Det är naturligtvis en fjäder i hatten och uppvisar en bjärt kontrast mot en väldigt svag borgerlighet i samma län.

Jag kan tänka mig att det blir gratulationer långt in på natten på Mysingsö ikväll.  

Från Aftonbladet www.aftonbladet.se/nyheter/article3450835.ab

Från Svenska Dagbladet www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1828017.svd