Vem har rätt av bröderna Åkesson?

I februari i år skrev jag ett inlägg på denna blogg där jag uttryckte mycket stark oro för att regeringen inte skulle göra några satsningar på sydöstra Sverige i höstens infrastrukturproposition. Inlägget bemöttes omedelbart av riksdagsman Anders Åkesson (c) som skrev så här:

"Debattsvar

Svar på tal ang. citat från Johan Persson blogg på dagens ledarsida.

Uttrycket, "lögn, förbannad lögn och statistik" av Mark Twain får nu kompletteras med ett fjärde steg, "Johan Perssons blogg". Jag skriver detta med anledning av det påhopp Johan Persson gör då han påstår att jag och andra företrädare för Alliansregeringen inget gör för en bättre infrastruktur i Kalmar län."

Anders Åkessons svar publicerades bland annat i Östran. I lördags skrev ett antal borgerliga politiker från Kalmar, däribland hans egen bror Roland, under en artikel där i de i vissa fall gick hårdare mot regeringens politik än vad jag gjorde….

Jag väntar med spänning på ett snabbt inlägg från riksdagsmannen Åkesson där han dammar till kommunalrådet Åkesson. För inte kan det väl ligga någon sanning i det som kommunalrådet Åkesson skrev, nämligen att "Alliansregeringen inget gör för en bättre infrastruktur i Kalmar län."