Svar på tal direkt….

De borgerliga partiföreträdarna från Kalmar län tog i helgen bladet från munnen och röt till mot regeringen. Det torde nu stå helt klart för länsinvånarna att den här regeringen inte kommer att satsa på infrastrukturen i vår del av landet. Statsminister Reinfedts uttalande i våras om att man inte vinner val på att bygga motorvägar i Småland har nu upphöjts till regeringspolitik.

Likt ett brev på posten så kom också en kommentar från Mattias Lundbäck som är politiskt sakkunnig i Rosenbad. Direkt efter att ha läst DN-debatt på lördagsmorgonen skrev han följande kommentar på sin blogg:  

"Så otroligt tröttsamt. Ska DN-debatt fyllas av artiklar från missnöjda lokalpolitiker ända fram till valet? En tröst kan möjligen vara att lagandan inte är så väldigt utvecklad på den andra planhalvan heller."

Jag noterar också att förre ordförande i regionförbundet Anders Åkesson (c), numera riksdagsledamot, inte skrev under artikeln. Är det partipiskan som viner?