Gissa… – Jag bjuder på fotboll

På ledarsidan i tisdagens Barometern meddelade folkpartiets kommunalråd Inger Hillmansson att hon inte tyckte att hon och jag skulle debattera med varandra på våra bloggar. Istället ska vi ta debatten i kommunstyrelse och kommunfullmäktige. Även andra folkpartister som exempelvis politiska sekreteraren Sebastian Hallen är väldigt upprörd över att jag vid fem tillfällen sedan i december har kritiserat folkpartiet eller Inger Hillmansson.

Jag måste ju tillstå att jag blir en aning förvånad över denna debatt. Vad är det som gör folkpartisterna så upprörda att de kräver bloggcensur? Vad är det som är så känsligt med att ta en debatt? Hur kan de gå i fullständig spinn över ynka fem inlägg på snart fem månader?

Eftersom detta rört upp känslorna så till den grad på folkpartisterna så tänkte jag starta en gissningstävling. Jag ber er läsare att gissa den procentuella andelen på Inger Hillmanssons blogg där hon går till angrepp mot mig, socialdemokraterna eller majoriteten i stadshuset. Den som kommer närmast får följa med mig och titta när Kalmar FF vinner på Fredriksskans.

Lämna era gissningar genom att kommentera på bloggen. Lycka till!