Lena PH är bra!

"Först och främst vill jag tacka mig själv för att jag sa ja till att vara med i melodifestivalen igen. Jag säger ju det, det är roligare att säga ja för då händer det någonting. Säger man nej händer ingenting alls. Även om ett ja innebär en risk eller drar åt ett håll man egentligen inte tänkt sig så genererar det oftast nya möjligheter som annars inte skulle dyka upp."

Lena Philipsson i "Det gör ont en stund på natten men inget på dan"

4 reaktion på “Lena PH är bra!”

  1. Hej

    Folkpartiet har lämnat in en motion rörande folkomröstning kring en eventuell framtida byggnation av norra Fjädern. Man vill folkomrösta för att det enligt folkpartiet inte finns några sakägare i området.

    Det område som nu diskuteras för World Trade center ligger inte i Norra Fjädern, det är också ett område där det knappast saknas sakägare. Mot den bakgrunden ser jag inte något skäl till att biträda motionen från folkpartiet.

    När det sedan gäller eventuella utgrävningar framåt så är det en fråga som man nu får titta på. Jag varken stänger eller öppnar några dörrar innan vi har ett underlag framme. En förutsättning är ju också att kommunen och Kärnhem kommer överens om ett riktigt investeringsavtal, det ska göras fram till den 15 mars.

    Johan Persson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *