Välkommen till min nya blogg!

Hej!

Har nu bestämt mig för att börja blogga! Det ska bli uppfriskande att med egna ord kunna ge uttryck för det som händer och sker i Kalmar.

Ambitionen är att regelbundet fylla på med nya inlägg. Även en och annan nyhet utlovas då och då.

7 reaktion på “Välkommen till min nya blogg!”

 1. Måste gratulera till ännu ett etableringsförslag. Det är underbart att vara i en kommun som man känner en glöd och vilja ifrån. Detta var bara vad man drömde om tidigare! Kul med din Blogg Johan, här blir det ju inte felvinklat och det gör att bilden blir ännu klarare för oss som är intresserad. Imorgon blir det gris jakt:) Hoppas du får tid till det du med…..
  Michael

 2. Johan!
  Jag kommer med nöje att följa din blogg och förhoppningsvis komma med en eller annan kommentar!
  Matz Östingstorp
  Ordf. Arbetarekommun i Nybro

 3. Johan!
  Jag kommer med nöje att följa din blogg och förhoppningsvis komma med en eller annan kommentar!
  Matz Östingstorp
  Ordf. Arbetarekommun i Nybro

 4. hej kul du kommit ut på nätet ja detta med det nya centret i kalmar är bra men man måste vara försiktig och tänka påmiljön jag blir väll klassad som negativ o bakåtsträvare jag tycker att visst man kan
  bygga nytt men inte förstöra miljön behål träden det gå att bygga ändå behåll miljön vägar träd som det är och behåll murester o märk ut tydligare var dom har varit det finns nog mycket att hitta när spaden sätts i jorden förstör det inte då se möjligheterna gör inte om samma mistag som i stads parken
  bygg fast i minder forma med måtta kalmar är ingen storstad o behåll traditionen att bevara staden. kalmar har fått många priser blanda nytt o gammalt med förnuft, så nu minna framåt förslag om ni nu änndå ska bygga så se till att bygg nytt kommunhus med all cervice i där på gratis parkeringen eller vid pressbyrån bra va
  och bygg om dom gammla förvaltningshusen till bostäder så blir det lite mera folk på holmen
  bra va sen jo et finnt parkerings hus som smälter in i miljön mellen åhlens o lanstings huset sen tycker jag att om den inte är upptagen så bygg den tänkta galerian på tomten som är parkering vid åhlens det kan bli en liten mysig vällfyld galleria tack för mig o hoppas du lysnar på oss gräsrötter hvh från johan

 5. Tack för era kommentarer!

  Johan. Du har helt rätt när det gäller att man måste vara varsam när det gäller Kvarnholmen. Det är också något som skrivits in redan i denna första principöverenskommelse mellan kommunen och Kärnhem.

  Johan Persson

 6. Ju i all blygsamhet undrar många skattebetalare vad som händer med skattepengarna som du frikostigt tog till det såkallade fanerdunprojektet?du vet att du har ett stort ansvar gällande medborgarnas skattepengar.roger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *